image
    Logga in
Behandlingar  >  Solstudio

Solstudio

Vi har 2 ligg solarier och 1 stå solarie olika prisklasser. Vi har sen 12/6 det digitala betalningssystemet på soloteket. Kontant är helt borttagen.

Solkrämerna och skyddsglasögon finns att köpa på salongen 10-17 mån-fre.

Solstudion har öppettider:

Söndag - Torsdag: 6-22,
Fredag - Lördag: 6-19

Solstudion är bemannad under salongens ordinarie öppettider mån-fre 10-17.

Under dessa tider finns det personal på plats och hjälper dig gärna om du har några frågor eller behöver hjälp med det nya systemet. Bor du inte i stan och inte vill ladda ner Solararie appen för en 1-gångs användning går det självklart bra att betala din solning hos oss med både mynt, sedlar eller bankkort så hjälper vi dig att starta solariet. Men vi ser gärna till att alla som solar kontinuerligt helst använder appen i sina telefoner.

Instruktioner:

  1. Ladda ner "Solarieappen" på din smartphone. Gå vidare.
  2. Tryck på "Lista" längst ner.
  3. Sök "Skönhetskompaniet" eller "Jungfrugatan" (hela ordet annars kommer det inte fram några alternativ) . Då det är första versionen av appen så har den alltså fortfarande en del "barnsjukdomar " och för tillfället går det inte att söka på "Eksjö" alls. Uppdateringen väntas inom kort. Det går även bra att scrolla ner i listan tills man hittar "Skönhetskompaniet Jungfrugatan 8" (det är ej i bokstavsordning och den ligger ganska högt upp på listan".
  4. Tryck på "skönhetskompaniet" och sedan "bli medlem". Fyll i dina uppgifter och kontrollera telefonnumret då det kommer en kod för aktivering.
  5. Tryck på "skapa konto". Vänta på sms:ET med aktiverings koden och skriv sedan in den. Då är själva registreringen i appen slutförd. Nu ska man klicka på "bli medlem" en gång till för att bli medlem just på "skönhetskompaniet" gå sedan vidare och nu är du startklar.

Se till att kontrollera numret på dörren så det stämmer överens med "rum 1; 2 eller 3 " i appen. Använd plus minus för att välja tid och tryck sedan på kort eller swish betalning. Det går även förenkla hanteringen genom att skaffa ett digitalt solkort i appen så slipper man betala per gång och beloppet dras från ditt solkort som står som "Saldo"

Har du några frågor går det självklart bra att komma in till salongen, maila info@skonhetskompaniet.se ringa 0381-771044 eller skicka ett sms till 073-7677600. Hoppas att alla kommer att uppskatta smidigheten med det digitala systemet.

Och kom ihåg att sola lagom. Oavsett om du solar för att grunda innan din utlandssemester, ska skapa solbränna från noll, bibehålla solbrännan som du har skaffat utomlands eller har en sjukdom och känner att kroppen mår bra av lite värme är du alltid välkommen för personlig rådgivning om just hur du ska sola.

Mvh/ Personalen på Skönhetskompaniet

image Copyright 2010 Skönhetskompaniet i Eksjö   |  Personliga Uppgifter  |  Användarvillkor
image